BeamNG.drive Bedava Indir PC Oyunu Doğrudan Bağlantı ve Torrent Cracked. BeamNG.drive, dinamik bir yumuşak gövde fizik aracı simülatörüdür.
BeamNG.drive Ücretsiz İndir

BeamNG.drive PC Oyununa Genel Bakış:

BeamNG.drive BeamNG tarafından geliştirilmiş ve BeamNG tarafından yayınlanmıştır. 29 Mayıs 2015'te serbest bırakıldı.
BeamNG.drive sınırsız olanaklar sunan gerçekçi, sürükleyici bir sürüş oyunudur. Yumuşak vücut fizik motorumuz, bir aracın her bileşenini gerçek zamanlı olarak taklit ederek gerçekçi ve dinamik bir davranış elde etmenizi sağlar.
Sürüş hissi otantik ve iç tutarlıdır ve çökmeler gerçekçi ve şiddetlidir; ancak fizik, taviz vermeyen gerçekçilikle dolu bir yarış tekerleği ile hala otantikken, bir klavye ya da gamepad kullanmaya yetecek kadar erişilebilir.
BeamNG.drive Torrent Download
BeamNG.drive'daki ortamlar ve araçlar, detaylara duyulan hassasiyetle elle üretilmiştir. Yıllarca titiz tasarım, araştırma ve tecrübe ile gerçek dünyadaki sürüş duygusunu ve heyecanını yeniden yaratırız.
Biz, yayıncılar veya dış menfaatler için herhangi bir yükümlülüğü olmaksızın dünyanın dört bir yanından küçük bir ekibiz. Kullanıcılarımız ve modding topluluğumuz birinci önceliğimizdir. BeamNG.drive'ı nihai sürüş deneyimine dönüştürmemize ve açık ve ödün vermeyen yumuşak-vücutlu bir araç simülatörünün ne olduğunu keşfetmemize yardımcı olun.
PC Krk BeamNG.drive

Nasıl Yüklenir BeamNG.drive Free Download: