Ciddi Sam 2 Free Download PC Oyunu Doğrudan Bağlantı ve Torrent Cracked. Serious Sam 2, dünyadaki birinci şahıs shooter taraftarlarının kalbine adrenalinden bir atış.
Ciddi Sam 2 Bedava İndir

Ciddi Sam 2 PC Oyun Genel Bakış:

Ciddi Sam 2, Croteam tarafından geliştirildi ve Devolver Digital tarafından yayınlandı. 11 Ekim 2005 tarihinde serbest bırakıldı.
İkonik Serious Sam, klasik Ciddi Sam: Birinci ve İkinci Buluşmalar'a yaptığı daha büyük, daha cesur, daha renkli bir netice için markasını acımasız yoğunluğunu getiriyor! Düşmanları ezici savaş ordularına karşı bir seferde bir kurşun biriktirmekle görevli Serious Sam, zihinsel ve aşağılık ordularını yıkmak için kalın ormanlar, karanlık bataklıklar, donmuş tundra ve fütüristik şehirlerle savaşmalı. Serious Sam 2, dünyadaki birinci şahıs shooter taraftarlarının kalbine adrenalinden bir atış. Bu ciddi!
Serious Sam 2 Torrent Download
Anahtar Kelimeler:
  • Çılgınca Arcade-Stil Eylemi - Tetiği basılı tutun ve her açıdan ve her köşeden Sam'i takip eden tuhaf düşmanların uçsuz bucaksız saldırısı için boşa harcamayın.
  • Korkunç Düşman Canlıları - Zombie borsacılar ve ikonik başlı kamikazelere bomba atan palyaçolar ve windup rüniklerden 45 çirkin düşmanı ve 7 yıldır korkutucu patronlara karşı silah alın!
  • Muhteşem Ortamlar - 7 farklı çevreye yayılmış 40'ı aşkın güzel, geniş seviyedeki savaşın tadını çıkarın ve tuhaf yerli kabilelerin desteğini elde edin.
  • Tahrip Edici Silahlar - Sam'in klasik cephanesini av tüfeği, minigun, roketatar ve top ile açın veya Klodovik gibi yeni tabancalarla kapatın. Ayrıca, ilk defa şimdiye kadar bir bombayı canavarların yaklaşmakta olan bir kalabalığına sallamak için alternatif yangın düğmesini kullanın ve kötü adamların ne kadar patlaması gerektiğini de öğrenin!
  • Güçlü Taretler ve Çılgın Araçlar - Düşmanların acımasız ordularını yok etmek ve vahşi, monte edilebilir hayvanlar ve yoğun, ölüm-de-taşıma araçları üstüne kalp-çarpıcı eylem meşgul güçlü taret kullanın.
  • Yararlı Native NPC'ler - Çevrelerinde yaşayan farklı ırklarla tanışın ve hatta tek oyuncu kampanyasında kooperatif oyununda bir miktar daha deneyimlemek için düşmana karşı yan yana savaşın.
  • Co-Op ve Deathmatch Chaos - Çevrimiçi olarak 16 oyuncu ile Mental'in kalabalığına karşı savaşa gidin ve 45 karmaşa düzeyinde kargaşalık arasında hareket eden her şeyi yok edin veya acımasız Deathmatch'te eldiven ve yüzü kapatın.
Ciddi Sam 2 PC Crack

Ciddi Sam 2 Nasıl Yüklenir Free Download: