Grand Theft Auto V Free Download Doğrudan Bağlantı ve Torrent Cracked PC Oyunu. Grand Theft Auto V ve grand theft auto online, oyunculara los santos'un inanılmaz derecede ayrıntılı dünyasını keşfetme şansını veren birinci kişi modunu sunuyor ...
Grand Theft Auto V Bedava İndir

Grand Theft Auto V PC Oyununa Genel Bakış:

Grand Theft Auto V, Rockstar North tarafından geliştirilmiş ve Rockstar Games tarafından yayınlanmıştır. 13 Nis, 2015'te serbest bırakıldı.
Genç bir sokak serseri, emekli bir banka soyguncusu ve korkunç bir psikopat kendilerini ceza altı dünyasının, ABD hükümetinin ve eğlence endüstrisinin en korkutucu ve karmaşık unsurlarından biriyle dolaştığında bulurlarsa, hayatta kalmak için bir dizi tehlikeli soygun yapmaları gerekir kimseye güvenemeyeceği acımasız bir şehirde, en azından birbirlerine.
PC için Grand Theft Auto V, oyunculara Los Santos ve Blaine County'nin ödüllü dünyasını 4 k ve daha fazla çözünürlükte ve saniyede 60 kare ile oynama şansı keşfetme seçeneği sunar.
Grand Theft Auto V Torrent İndir
Oyun, oyunculara, doku kalitesi, gölgelendiriciler, damlamanın tadını çıkartma ve daha fazlası için 25'ten fazla yapılandırılabilir ayarın yanı sıra fare ve klavye kontrolleri için kapsamlı bir özelleştirme de dahil olmak üzere PC'ye özgü özelleştirme seçeneklerini sunuyor. Ek seçenekler, araç ve yaya trafiğini kontrol etmek için bir nüfus yoğunluğu kaydırıcısının yanı sıra çift ve üçlü monitör desteği, 3D uyumluluğu ve tak-çalıştır denetleyici desteği içerir.
Grand Theft Auto V for PC, 30 oyuncu ve iki seyirci desteği ile Grand Theft Auto Online'ı da içeriyor. PC için Grand Theft Auto Online, mevcut tüm oyun güncellemelerini ve Heists ve Adversary modları da içeren Grand Theft Auto Online'ın piyasaya sürülmesinden sonra piyasaya sürülen Rockstar yarattığı içeriği içerecektir.
Grand Theft Auto V PC Çatlak

Grand Theft Auto V Nasıl Yüklenir Free Download: