The Sims 4 Cats & Dogs Free Download PC Oyunu Direct Link ve Torrent'te Çatlamıştı. Sims 4 Cats & Dogs bir yaşam simülasyon oyunudur.
Sims 4 Kediler ve Köpekler Free Download

The Sims 4 Cats & Dogs PC Oyununa Genel Bakış:

The Sims 4 Cats & Dogs 9 Kasım 2017'de yayımlandı. Electronic Arts tarafından yayınlandı ve The Sims Studio tarafından geliştirildi.
Sims ™ 4 Kediler ve Köpekler ile veteriner hekim olarak evcil hayvanlara ve hayatlarını değiştirmeye devam etmek için çeşitli kedi ve köpekler yaratın, onları Sims'inizin evlerine ekleyin. Güçlü Yeni Bir Pet Oluştur aracı, kedileri ve köpekleri, her biri kendi eşsiz görünümleri, farklı davranışları ve ilk kez gösterişli kıyafetlerle kişiselleştirmenize izin verir! Bu harika, ömür boyu yoldaşlar, Sims'in hayatlarını yeni ve özel şekillerde değiştirecekler. Hayvan rahatsızlıklarını bir veteriner olarak tedavi edin ve kendi kliniğinizi, Sim'lerinizi ve evcil hayvanlarının keşfedebileceği çok güzel bir sahil dünyasında çalıştırın.
The Sims 4 Cats & Dogs Torrent İndir
Anahtar Kelimeler:
  • Kedi ve köpek yaratın. Sims'inizin kusursuz kedilerini, köpeklerinizi, yavrularınızı ve yavru kedilerinizi özelleştirmek için güçlü bir Ateşleme aracı kullanın. Çeşitli ırklardan birini seçin, farklı kişilikler kazandırın ve özelliklerini doğrudan idare edin. Gerçek hayattaki evcil hayvanlarınızı, hayallerinizdeki hayvanlari veya daha fantastik bir şey oluşturmak için benzersiz desenlerle katlarını kolayca kişiselleştirin. İlk kez, etkileyici kıyafetler ve aksesuarlar ile görünümlerini tamamlayın.
  • Evcil ile bağla. Tüylü arkadaşlarınızın Sims'in hayatına getirdiği arkadaşlık ve eğlenceyi yaşayın. Kediler ve köpekler kendi akıllarına sahipler ve günlük etkileşimlerine dayanarak Sims'le özel ilişkiler kuruyorlar. Sim'leriniz, farklı ve bazen tuhaf hayvan davranışları sergileyen hayvanları ile oyun oynamak, eğitmek ve oynamak için ilgilenir.
The Sims 4 Cats & Dogs PC Crack

Sims 4 Kedi ve Köpek Nasıl Yüklenir Free Download: