Tarım Simülatörü 17 Free Download Doğrudan Bağlantı ve Torrent Cracked PC Oyunu. Çiftçilik Simülatörü 17 modern bir çiftçi oyunu.
Tarım Simülatörü 17 Free Download

Tarım Simülatörü 17 PC Oyuna Genel Bakış:

Tarım Simülatörü 17, Giants Software tarafından geliştirilmiş ve Focus Home Interactive tarafından yayınlanmıştır. 25 Ekim 2016'da serbest bırakıldı.
EN KONTROLLANMIŞ TARIMSAL SİMÜLATÖR DENEYİMİ
Tarım Simülatörü 17'de modern bir çiftçinin rolünü üstlenin! Kendinizi yeni içerik, yeni çevre, araçlar, hayvanlar, bitkiler ve oyun mekaniği yüklü dev bir açık dünyaya dalın!
Ayrıntılı yeni Kuzey Amerika ortamı da dahil olmak üzere yüzlerce dönüm arazisi üzerinde çiftçilik imkânlarını keşfedin. Challenger, Fendt, Valtra veya Massey Ferguson gibi yeni markalar da dahil olmak üzere 75'in üzerinde üreticinin 250'den fazla otantik tarım aracı ve ekipmanını kullanın.
Tarım Simülatörü 17 Torrent Download
İlk defa ayçiçeği ve soya fasulyesi de dahil olmak üzere birçok ürün çeşidi hasat edilir. Hayvanlarınızla ilgilenir - inekler, koyunlar, tavuklar ve şimdi domuzlar - ormancılığa katılın ve çiftliklerini genişletmek için ürünlerinizi satın! Eşyalarınızı kamyonlar ve treylerlerle taşımak veya varış noktanıza ulaşmak için trenleri yüklemek ve çekmek.
Tarım Simülatörü 17 zengin çevrimiçi aktiviteler sunar: 16 oyuncuya kadar kooperatif çok oyunculu oyundur ve sınırsız içerik ve sürekli gelişen Tarım Simülatörü 17 deneyimi için tutkulu topluluk tarafından oluşturulan karşıdan yükleme modları.
Tarım Simülatörü 17 PC Crack

Tarım Simülatörü Nasıl Kurulur 17 Free Download: