10 Şubat 2018 Cumartesi

WWE 2K18 İndir

WWE 2K18 Ücretsiz İndir (v1.06 & TÜM DLC)

WWE 2K18 Free Download PC Oyunu Doğrudan Bağlantı ve Torrent Cracked. WWE 2K18 WWE 2K18 ile geri döndü! Superstar Seth Rollins'i kaplayan WWE 2K18 sizi herzamankinden ziyade ringe yakınlaştırmayı taahhüt ediyor ...
WWE 2K18 Ücretsiz indirin

WWE 2K18 PC Oyun Genel Bakış:

WWE 2K18, Visual Concepts tarafından geliştirildi "," Yuke's Co., LTD ve 2K tarafından yayınlandı. 17 Ekim 2017'de serbest bırakıldı.
WWE tarihinde en büyük video oyunu imtiyazı WWE 2K18 ile geri döndü! Superstar Seth Rollins'i kapsayan WWE 2K18, sert vuruş aksiyonu, etkileyici grafikler, drama, heyecan, yeni oyun modları, ek eşleme türleri, derin yaratım özellikleri ve geldiğiniz her şeyle sizi her zamankinden daha da yaklaştırmaya vaat ediyor. WWE 2K'yi sevmek için. En Realistic WWE Video Oyun Tecrübesi En çok gerçekçi WWE video oyunu deneyimi, sekiz erkek maçı, yeni bir çakal nakil sistemi, yeni ağırlık tespiti, binlerce yeni animasyon ve büyük bir sahne alanı ile daha da yoğunlaştı. .
WWE 2K18 Torrent Download
Yepyeni bir render motoru, WWE 2K18'e görsel bir bakım ve WWE dramasını daha önce hiç olmadığı gibi yaşatacak! MyCAREERA yeni MyCAREER deneyimi, WrestleMania'ya giden yolculuğunuz boyunca sizi büyüklüğün yoluna sokuyor. WWE Superstars ile sohbet ederek, ittifaklar kurarak, düşmanlar ederek, maceralar arıyor ve gelecek maçlar için strateji oluşturarak WWE'yi daha önce hiç olmadığı gibi keşfedin. Yeniden yükle, MyPlayer'ımızı WWE Hall of Fame'e mi yaptınız? Yepyeni Yücelik Yolunu Tanıtın! Çevrimiçi hayatta rakiplerinizle rekabet ederek kilidini açarak kazancınızı arttırın, artırın ve yükseltin ve gerçek yaşamdaki WWE özel etkinlikleriyle (örneğin, izleme başına ödeme gibi) düzenlenen Özel Etkinlikler'e katılın.
WWE 2K18 PC Crack

Nasıl WWE 2K18 Free Download yükleyin:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder