Outlast 2 Free Download PC Oyunu Direct Link ve Outlast 2 Torrent'te Çatlamıştı. Outlast 2, alkışlanan hayatta kalma korku oyununun devamı niteliğindedir.
Outlast 2 Free Download

Outlast 2 PC Oyununa Genel Bakış:

Outlast 2, Red Barrels tarafından geliştirilmiş ve yayınlanmıştır. Içinde serbest bırakıldı.
Outlast 2, övgüler alan hayatta kalma korku oyunu Outlast'ın devamı. İlk oyunla aynı evrenin içine yerleşin, ancak farklı karakterler ve farklı bir ayarla Outlast 2, insan zihninin derinliklerine ve onun karanlık sırlarına giren bükülmüş yeni bir yolculuktur.
Outlast 2, Sullivan Knoth'u ve takipçilerine, kötülüğünüzü dünyayı terkedip Tapınak Kapısı, vahşi doğada derin ve medeniyetten uzak bir kasaba yaratmak için geride bıraktı. Knoth ve akınları, zamanın sıkıntılarına hazırlanıyor ve haklısınız.
Outlast 2 Torrent Download
Siz karınız Lynn ile çalışan bir kameraman olan Blake Langermann'siniz. İkiniz, risk almak ve kimsenin dokunmasına cesaret edemeyecek hikayeleri ortaya çıkarmak için derin kazmaya razı olan araştırmacı gazetecilersiniz.
Sadece Jane Doe olarak bilinen hamile bir kadının görünüşte imkansız cinayetleriyle başlayan ipuçlarını takip ediyorsunuz.
Soruşturma, sizi Arizona çölüne götürdü, o kadar derin bir karanlıktı ki, kimsenin ışığa maruz kalmasına izin vermiyordu ve çılgına dönecek kadar akıl almaz bir yolsuzluk yapmak için tek akılcı şey olabilir.
Outlast 2 PC Crack

Outlast 2 Free Download Nasıl Yüklenir: