Call of Duty: Black Ops Free Download PC Oyunu Doğrudan Bağlantı ve Torrent Cracked. Call of Duty: Black Ops, birinci şahıs aksiyon oyunudur.
Call of Duty: Black Ops Free Download

Call of Duty: Black Ops PC Oyun Genel Bakış:

Call of Duty: Black Ops, Treyarch tarafından geliştirildi ve Activision tarafından yayınlandı. 8 Kas 2010'da serbest bırakıldı.
Tüm zamanların en büyük ilk kişi aksiyon serisi ve geçen yılki gişe rekor kıran Call of Duty®: Modern Warfare 2'yi Call of Duty®: Black Ops ile takip ediyor.
Call of Duty ®: Siyah Ops, gizli savaş, gizli operasyonlar ve dünya genelinde patlayıcı çatışmalar yapan seçkin özel birlikler biriminin bir üyesi olarak düşman hatlarının arkasına götürecektir. Özel silahlara ve ekipmana erişiminiz sayesinde, eyleminiz insanoğlunun şimdiye kadar gördüğü en tehlikeli zaman aralığında dengeyi bozacaktır.
Call of Duty: Black Ops Torrent İndir
Anahtar Kelimeler:
  • Sinematik Tek Oyuncu Kampanyası: Yakalanan, yakalanan ya da öldürüldüğünüzde reddedilen operasyonlarda elit bir Kara Ops askeri olarak oynayacağınız, dünyanın çeşitli yerlerine ve çatışmalara götüren epik bir kampanya ve hikaye. varlığınıza dair tüm bilgileri reddeder.
  • İmza Multiplayer: Call of Duty imzalı çok oyunculu oyun yeni perks ve killstreaks, karakter ve silah özelleştirme daha derin seviyeleri ve aşağıdaki dahil olmak üzere tüm yeni modları ile döner:
  • Bahis Maçları: Odada Bir, Silah Oyunu, Çubuklar ve Taşlar, Keskin Nişancı
  • Tiyatro Modu: En sevdiğiniz anları çok oyunculardan görüntüleyin, kaydedin ve düzenleyin ve arkadaşlarınızla paylaşın
  • Combat Training: AI düşman oyuncularına karşı yeteneklerinizi yalnız veya İşbirliği ile test edin
  • Zombies !: Fan favori Zombi modu, bitmeyen saatler süren Zombi öldürme eğlencesi, solo veya Co-Op'u geri getiriyor!
Call of Duty: Black Ops PC Crack

Call of Duty Nasıl Kurulur: Black Ops Free Download: