Hız Karbon Ücretsiz Download PC Oyunu Doğrudan Bağlantı ve Torrent Cracked Need for. Need for Speed ​​Carbon, çok oyunculu, yarışan bir video oyunudur.
Hız Karbon Ücretsiz İndirme İhtiyacı

Need for Speed ​​Karbon PC Oyunu Genel Bakış:

Need For Speed, şimdiye kadar yapılan en iyi yarış dizisi olarak kabul edilir ve Need for Speed ​​Carbonçarpıcı stili ve gerçekçiliği hayal kırıklığına uğratmaz.
Need for Speed ​​Karbon hem şehir hem de kanyon yarış ortamlarına sahip hızlı ve öfkeli bir yarış oyunudur. Bununla birlikte, indirmenin çok büyük olduğu ve kurulumun devam etmesine izin vermek için iyi bir 5 dakikanıza ihtiyaç duyacaksınız, ancak bunu yaptıktan sonra buna değer olduğunu düşünürsünüz.
Bu Need for Speed ​​Carbon demosunda üç ana otomobili - bir Chevy Camaro SS, Lamborghini Gallardo ve bir Mitsubishi Lancer Evolution IX - uyarlayabilirsiniz. Bağlandıktan sonra, 4 Akrep arabasına karşı üç diğer takım arkadaşıyla yarışırsınız. Arabalara bindikleri büyük miktarda G-Force var ve kendinizi çok kaybolmuş bulacaksınız. Bununla birlikte, Need for Speed ​​Carbon'da puan kazanmak tam olarak budur - daha fazla kayma, daha fazla puan. Ancak kurşun Akrep arabasını yenmek neredeyse imkansızdır - çok hızlı lan ve bir hata sizi oyundan iyi görür.
Hız Karbon Torrent Download ihtiyacınız var

Hız Karbon Ücretsiz Yükleme Nasıl Yüklenir: