Orman Oyunu Free Download Doğrudan Bağlantı ve Torrent'e Kırılmış. Orman, bu korkunç ilk kişi hayatta kalma korku simülatörü bir yapı, keşfetmek, hayatta olduğunu.
Orman Ücretsiz İndir

Orman PC Oyununa Genel Bakış:

Orman Endnight Games Ltd tarafından geliştirildi ve Endnight Games Ltd. tarafından yayınlandı. 10 Ağustos 2017'de serbest bırakıldı.
Bir yolcu jet kazasında yalnız kalanlar olarak kendinizi yamyamlık mutantlardan oluşan bir topluluğa karşı hayatta kalmak için savaşan gizemli bir ormanda buluyorsunuz.
Bu korkunç ilk kişi hayatta kalma korku simülatörü kurmak, keşfetmek ve hayatta kalmak.
Orman Torrent Download
Anahtar Kelimeler:
  • Her ağaç ve bitkinin doğranabileceği yaşayan, nefes alan bir dünyaya girin. Aşağıda, geniş bir mağara ağını ve yeraltı göllerini keşfedebilirsiniz.
  • Bir kamp kurmak için ağaçları kesin veya sıcak tutmak için ateşe başlayın. Kendinizi aç bırakmaktan kurtarmak için yiyecekleri temizleyin.
  • Küçük bir barınak veya büyük bir okyanus yan kalesi oluşturun. Güvenli bir çevreyi korumak için tuzakları ve savunmaları yerleştirin.
  • Gün boyunca keşfedin ve geliştirin. Gece üssünü savun. El silahları ve aletler. Akşamları bunker'i indirin ya da kavgayı düşmana doğrudan getirin.
  • İnançları, aileleri, ahlakı olan ve neredeyse insana benzeyen genetik mutant düşmanlarının bir klanına karşı kendinizi savunun.
  • Düşmanlardan kaçmak için gizli kullanın veya doğrudan çubuklardan ve taşlardan yapılmış ham silahlarla onları meşgul edin.
Orman PC Crack

Orman PC Nasıl Kurulur Free Download: