Outlast (Whistleblower Dahil) Ücretsiz İndir PC Oyunu Direct Link ve Torrent'te Çatlamıştı. Outlast (Whistleblower Dahil) birinci şahıs hayatta kalma korku oyunudur.
Outlast (Whistleblower Dahil) Ücretsiz İndir

Outlast (Whistleblower Dahil) PC Oyununa Genel Bakış:

Outlast (Whistleblower Dahil), Red Barrels tarafından geliştirildi ve Red Barrels tarafından yayınlandı. 6 Mayıs 2014'te serbest bırakıldı.
Whistleblower, Waylon Park, Murkof ile sözleşme uyarınca bir yazılım mühendisi ve Outlast'ın başında Miles da dahil olmak üzere dünyadaki gazetecilere e-posta gönderen bir adam gibi oynamanıza izin verecektir. Sıkı güvenlik protokolleri sayesinde eşi ve oğluyla bile konuşamayan Mount Massive'de birkaç hafta harcamaktan Waylon, kar amacı güden bilim insanlarının ve doktorların derin ve güvenilmez deneyler yapmalarına derinlemesine bir güvensizlik geliştirdi. hastalar. O zavallı ruhlarla özdeşleşmek Waylon'un öfkesini tetikledi ve Massive Dağı'nın çürük çekirdeğini ortaya çıkarması için sahne belirledi.
Outlast (Whistleblower Dahil) Torrent İndir
Whistleblower, Outlast'a yol açan hikayeyi anlatmasına rağmen, Mount Massive Asylum'un hikayesindeki son bölümün gösterilmesi için ilk oyun olaylarını geride bırakacaktır.
Outlast (İçeri Dolu Karıştırıcı) PC Crack

Outlast Nasıl Kurulur (Whistleblower Dahil) Free Download: