10 Şubat 2018 Cumartesi

WWE 2K16 İndir


WWE 2K16 Free Download PC Oyunu Doğrudan Bağlantı ve Torrent Cracked. WWE 2K16 bir WWE simülasyon video oyunudur.
WWE 2K16 Free Download

WWE 2K16 PC Oyun Genel Bakış:

WWE 2K16 Visual Concepts, Yuke tarafından geliştirilmiş ve 2K tarafından yayınlanmıştır. 11 Mart 2016'da serbest bırakıldı.
WWE video oyunlarındaki yetkiler WWE 2K16 ile geri dönüyor! Amiral gemisi WWE video oyunu franchise'a yeni eklenen, eğlenceli, otantik ve sert vuruş eylemi sunacaktır; buna hayran favori özelliklerini ve oyun modlarını geri getirme, yeni yenilikler ve daha pek çok şey de dahildir! Tüm zamanların en büyük WWE Superstars, Divas ve Efsaneler olarak oynayın. Tüm DLC içeriğini içerir!
WWE 2K16 Torrent Download
Anahtar Kelimeler:
  • Şimdiye Kadarki En Büyük Kadronuz: Seth Rollins, Daniel Bryan, Dean Ambrose, Bad News Barrett, Paige ve Finn Bálor'un yanısıra Superstar Stone Cold Steve Austin'i kapsayan 120'den fazla oyun oynayabilir karakter sunan WWE 2K16, WWE video oyunu tarihinin en büyük kadrosunu içeriyor.
  • 2K Vitrin: Franchise'ın popüler hikaye tabanlı modu, WWE 2K16'da oyuncuların WWE tarihinde ikonik eşleşmeleri ve anları yaşatmalarını sağlıyor. Yol boyunca, efsanevi karakterlerin, giriş ve yüzük dişlilerinin, eşleme tiplerinin ve açılmayanların kilidini açmak için hedefleri tamamlayacaklar.
  • WWE Universe: WWE 2K16, hikayeler, rakipler ve maç kartı seçimlerinde temel geliştirmeler yapar. Buna ek olarak, ilk kez Superstars, birden fazla şova atanarak oyuncuların daha geniş bir deneyim kazanmasına olanak tanır.
WWE 2K16 PC Crack

WWE 2K16 Nasıl Yüklenir Download:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder