Hitman Absolution Free Download PC Oyunu Doğrudan Bağlantı ve Torrent Cracked. Hitman Absolution iyi bir gizli eylem oyunu.
Hitman Absolution Free Download

Hitman Absolution PC Oyun Genel Bakış:

Hitman Absolution, IO Interactive, Feral Interactive (Mac) tarafından geliştirilmiş ve Square Enix, Feral Interactive (Mac) tarafından yayınlanmıştır. 19 Kasım, 2012'de serbest bırakıldı.
Hitman: Absolution, orijinal Assassin'in en kişisel sözleşmesini bugüne kadar üstlendi. Ajans tarafından ihanet edilen ve polis tarafından avlanan Ajan 47, bozulmuş ve bükülmüş bir dünyada kendisini kurtarma çabası içinde buluyor.
Hitman Absolution Torrent İndir
Anahtar Kelimeler:
  • Glacier 2 ™ teknolojisinin sergilenmesi: HITMAN: ABSOLUTION, sinematik bir hikaye, farklı sanat yönü ve son derece orijinal oyun ve ses tasarımı ile övünen yerden inşa edilmiştir.
  • Sözleşmeler Modu: Seviye, hedefler, silahlar ve suikast kurallarını yenilikçi yeni bir çevrimiçi modda seçerek kendi özel isabetlerinizi oluşturun. Oluşturulan sözleşmeler arkadaşlarınızla veya tüm Hitman topluluğu ile paylaşılabilir ve kazandığınız para, silahların, yükseltmelerin ve kılık değiştirmelerin kilidini açacaktır.
  • Seçim Özgürlüğü: Avınızı soyun, mücadele edin, birlikte başlayın ya da uyum sağlayın. Ajan 47 olarak, son derece gelişen oyun mekaniği ve çığır açan bir AI sistemi sayesinde seçim sizindir.
  • Yaşayan, Nefes Alınan Bir Dünyayı Tecrübe Edin Hitman dünyasında: Absolution, benzersiz karakterler, zengin diyalog ve Hollywood standart performansları bir araya getirerek diğerleri gibi bir oyun deneyimi yaratmak için bir hikaye haline gelebilir.
  • Gizleme: Ajan 47 olarak, tanıştığınız hemen hemen herkesin kimliği senin almak içindir. Avınızı hareketsiz hale getirin, kıyafetlerini çalın ve düşmanlarınızı karıştıracak ve aldatmak için içgüdürünü kullanın.
  • İçgüdü Modu: Ajan 47'nin gözünden dünyayı görün ve dünyanın en ölümcül suikastçı ol. Hitman: Absolution'un İçgüdü Modunu kullanarak, düşman hareketini tahmin edeceksiniz, ölümcül doğrulukla yüksek güçlü silahları öldürmenin ve kullanmanın yeni yollarını keşfedeceksiniz.
Hitman Absolution PC Crack

Hitman Absolution Nasıl Kurulur Free Download: