Gold Rush: Oyun Bedava İndir Doğrudan Bağlantı ve Torrent Cracked PC Oyunu. Gold Rush: Oyun, yüksek kalitede bir simülasyon.
Gold Rush: Oyun Bedava İndir

Gold Rush: Oyun PC Oyun Genel Bakış:

Gold Rush: Oyun, Code Horizon tarafından geliştirilmiş ve PlayWay SA tarafından yayınlanmıştır. 13 Ekim 2017'de serbest bırakıldı.
Biriniz altın küveti bulmayı hayal etmemiş olanlarınız, lütfen elinizi kaldırın. Tamam, şimdi, etrafında toplanın, çünkü sana bir şey söylemek üzereyim. Geri kalanlarınız bu tecrübenin keyfini çıkarabilir, çünkü sizi daha fazla ilgilendiren şeyleri söyleyebilirim. Bu sadece hepimiz için bir "rüya gerçek" değil mi?
Gold Rush, altın madenciliğinin zorlu deneyimini keşfetmenizi sağlar. Sadece bir ekskavatörle başlıyorsunuz, ancak geçen mevsimlerle Alaska'nın en zengin adamı oldunuz.
Gold Rush: Oyun Torrent İndir
Dört benzersiz altın madenciliği iddiaları ile büyük, ayrıntılı bir dünya yarattık. Her biri üzerinde tamamen deforme olabilen bir araziyi bulacaksınız. Dünyamızın her bir parçası boş zaman içinde keşfedebileceğiniz kendi arka plan öyküsüne sahiptir.
Ana hedefimiz, yüksek kaliteli simülasyon oluşturmaktı. Ekskavatörde ana altın madenciliği aracı olduğu için çok zaman harcarsınız, bu nedenle aklımızda zamanımızın çoğunu sizin için mümkün olan en iyi deneyime sahip olarak harcıyoruz.
Oyunumuzda kampanya yok. Bunun yerine, uzun bir dersin ardından Sandbox moduna geçeceğinize karar verdik, nereden bile kısıtlamayaceğinize karar verdiniz.
Gold Rush: Oyun PC Crack

Gold Rush Nasıl Kurulur: Oyun Free Download: