LEGO Marvel Super Heroes 2 Free Download PC Oyunu Doğrudan Bağlantı ve Torrent Cracked. LEGO Marvel Super Heroes 2 hakkında zaman! ile baş başa gitmek gibi farklı dönemlerden ve gerçeklerden en sevdiğiniz süper kahramanlara ve süper kötülüklere katılın ...
LEGO Marvel Süper Kahramanlar 2 Free Download

LEGO Marvel Super Heroes 2 PC Oyununa Genel Bakış:

LEGO Marvel Super Heroes 2, TT Games tarafından geliştirilmiş ve Warner Bros. Interactive tarafından yayınlanmıştır. 14 Kasım 2017'de serbest bırakıldı.
Bu zamanla ilgili! En yeni, özgün macerası LEGO \ u00ae Marvel Super Heroes 2'de zaman yolculuğu Kang the Conqueror ile baş başa dönerken favori Süper Kahramanlara ve Süper Şövalyelere farklı çağlardan ve gerçeklerden katılın! Zamandan kazınmış Chronopolis şehri boyunca galaksinin, örümcek adam, Thor, Hulk, Black Panter, Yüzbaşı Marvel, Doktor Garip, Green Goblin ve onlarca diğer Marvel Süper Kahramanlar ve Kötülerin Koruyucuları olarak oynayın! 2099'da Eski Mısır'dan Eski Batı'ya, Sakaar'a ve New York'a - ve yüzyıllar boyunca nesneleri veya karakterleri taşımak için toprakları dolaşın! Ve yeni savaş modlarıyla, arkadaşlar ve aileler bir dizi tematik zorluk ve savaş alanıyla birbirlerine karşı oynayabilir !.
LEGO Marvel Süper Kahramanlar 2 Torrent Download

LEGO Marvel Süper Kahramanlar 2 PC Crack

Nasıl LEGO Marvel Süper Kahramanlar 2 Free Download yüklemek için: