10 Şubat 2018 Cumartesi

Zula İndir

PC için Zula Europe Oyununu İndirin Bedava Tam Sürüm

Zula Europe Oyununu PC İçin Ücretsiz Tam Sürüm İndirin. Zula Europe Free Download Windows için tek bir doğrudan bağlantıda PC Game kurulumu. Zula Europe müthiş bir aksiyon ve mmo oyunudur.
PC için Zula Europe Oyununu İndirin Bedava Tam Sürüm

Zula Europe Free Download Bilgi

Zula ücretsiz oynanabilen çevrimiçi kişi shooter. Zula'da İstanbul, Kuzey Irak ve orta doğu'nun diğer yerleri gibi gerçek eşsiz yerlerin yanı sıra kapalı haritaları keşfedeceksiniz. Halihazırda on harita mevcut, hepsi kendi özelliklerine sahip ve benzersiz bir meydan okuma sunuyor. Çok gerçekçi grafikler sayesinde Zula dünyasına kendinizi tamamen sokacaksınız.
Oyuncu olarak iki farklı savaş grubu arasından seçim yapabilirsiniz: Zula, organize bir suç sendikası olarak yanlış anlanan Zula ve dünya çapındaki her askeri örgüte sızmış uluslararası bir milis kuvveti olan Gladyo.
Oyun, örneğin Team Deathmatch, Bayrağı Yakala, Hepsi İçin veya Aranıyor gibi çeşitli oyun modlarına sahiptir ve yenileri yolda! Popüler TV kahramanlarından esinlenen ve benzersiz bir arka plan öyküsüyle on altı oynanabilir karakter mevcuttur. Otantik bir his elde etmek için tüm karakter kıyafetleri ve teçhizatı kesin paramiliter özelliklere dayanıyor. Ayrıca, 150'den fazla silah arasında bir seçim olacak ve yenilerini düzenli olarak oyun yanı sıra öğeleri eklenir.
Bu inanılmaz atıcının tüm özelliklerinin keyfini çıkarın ve muhteşem ödülleri kazanacağınız görev sistemini unutmayın. 
Arkadaşlarınızla oynamak, karakter becerinizi geliştirmek, bir klan oluşturmak ve turnuvalarda yer almak. 
Zula size daha önce hiç görmediğiniz gibi gerçekçi bir deneyim sunar, bu nedenle hedefinizi kaçırmayın, ortaya çıkın ve cesaretinizi kanıtlayın!
Tam versiyonunu ücretsiz indirmek için Zula Europe Game'i indirmeye çalışıyor musunuz. O zaman bunu elde etmek için doğru yoldan gidiyorsun. Zula Europe ile ilgili tüm özellikleri ücretsiz olarak indirmek için PC Game ile ilgili tüm özelliklerini edinebilirsiniz. Bu dosya% 100 çalışıyor ve virüssüz. Dolayısıyla bu dosyayı web sitemden indirmeden önce tereddüt etmeye gerek yok .

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ Zula Europe:

    • İşletim Sistemi : Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
    • İşlemci : Intel® Core ™ 2 Quad 2.7 Ghz, AMD Phenom ™ TM II X4 3 Ghz
    • Grafikler : GeForce GTX 260, Radeon HD 5770, 1024 MB, Shader Model 3.0
    • DirectX : Sürüm 9.0c
    • Ses Kartı : DirectX uyumlu
    • Bellek : 2 GB RAM
    • Sabit Disk Alanı : 1  GB

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder