Max Payne Free Download PC Oyunu Doğrudan Bağlantı ve Torrent Cracked. Max Payne şiddetli, soğuk kentsel gecede kaybedecek bir şeyleri olmayan bir adam.
Max Payne Bedava İndir

Max Payne PC Oyununa Genel Bakış:

Max Payne, Remedy Entertainment tarafından geliştirilmiş ve Rockstar Games tarafından yayınlanmıştır. 25 Temmuz 2001'de serbest bırakıldı.
Max Payne şiddetli, soğuk kentsel gecede kaybedecek bir şeyleri olmayan bir adam. Polisler ve mafyalar tarafından avlanan cinayetle çevrili kaçak bir gizli polis, Max, duvara yaslanarak kazanamayacağı bir savaşla savaşan bir adam. Max Payne, ölen ailesi hakkında gerçeği ortaya çıkarmak için mücadele ederken, adını temizlemek için savaşan, kenarda bulunan bir adam hakkında acımasız bir hikaye odaklı oyunda, New York'taki cesur bağırsaklarda birçok katliam ve bükülmüş haydutlar arasında yüzyılın en kötü fırtınası.
Max Payne Torrent Download
Çığır açıcı orijinal sinematik aksiyon macerası Max Payne, Video oyunları kategorisinde Bullet Time® kavramını tanıttı. Karanlık ve bükülmüş bir hikaye ile birleşen şık yavaş çekim tabancasıyla Max Payne, aksiyon atıcı türünü yeniden tanımladı.
Max Payne PC Crack

Max Payne Nasıl Yüklenir Download: